Гарбуз Хоккайдо - Cucurbita Hokkaido

Додати до обраного
Яскравий, смачний, з легким горіховим присмаком - цей гарбуз стає дуже популярним. Він має дуже тонку шкірку, яку після термічної обробки можна вживати разом з м'якоттю.
Тимчасово недоступно
-
Детальна інформація
Опис:
потужна плетиста рослина, довжиною до 6-8 метрів. Можна вирощувати на шпалерах. Плоди мають округлу або трохи грушоподібну форму, вагою 0.5-2 кг. Шкірка тонка, яскраво-жовтогаряча або зелена. М'якуш не волокнистий, насиченого помаранчевого кольору, має приємний горіховий смак. Сорт відрізняється ранніми термінами дозрівання – близько 3 місяців.
Родина:
Гарбузових (Cucurditaceae)
Походження:
Південна Америка
Кількість насіння:
5 шт.
Дата надходження:
квітень 2025 року.
Розташування:
віддає перевагу яскравому світлу.
Полив:
рясний, але не частий, досить 1 раз на тиждень.
Добриво:
за сезон проводять 3-4 підживлення мінеральними та органічними добривами.
Земля:
пухкий поживний грунт.
Розмноження:
насінні. Насіння можна висаджувати прямо в ґрунт, після того як мине загроза заморозків, так як культура дуже теплолюбна. Можна вирощувати розсадним способом, хоча рослини не дуже люблять пересадку. Найкраща температура для проростання 20-24°C, хоча можуть почати проростати при температурі від 15°C.
-
Запитання, відповіді, думки та коментарі
Поки що коментарів немає...
Ви можете бути першим хто залишив своє питання або коментар!